محتوای خبری معاونت بهداشت

اعلام اسامی برندگان مسابقه «روبان صورتی»

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، برندگان مسابقه روبان صورتی که به‌قیدقرعه انتخاب شدند را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 5 آذر 98 مراسم قرعه‌کشی برندگان «مسابقه روبان صورتی» که به مناسبت ماه اطلاع‌رسانی سرطان پستان برگزار شد، با حضور دکتر سعید تأملی قائم‌مقام و معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
 در این مراسم که دکتر علیرضا امینی منش و مهدیس چنگیزی، مدیر و کارشناس برنامه سرطان گروه مدیریت بیماری‌های غیر واگیر و نجمه الملوک امینی و زهرا نیکو سرشت، سرپرست و کارشناس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت نیز حضور داشتند، «مریم جوانمرد» و «فاطمه شیری»، سفیران سلامت خانوار و «زهره کیوانی»، سفیر و داوطلب سلامت، از بین بیش از 900 شرکت‌کننده، به‌قیدقرعه انتخاب شدند.
مسابقه روبان صورتی، در ماه‌های مهر و آبان 1398 به همت معاونت بهداشت و به مناسبت ماه اطلاع‌رسانی سرطان پستان (9 مهر تا 9 آبان) باهدف ارتقای آگاهی جامعه به‌ویژه سفیران و داوطلبان سلامت در مناطق تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی