محتوای خبری معاونت بهداشت

اهدای لوح تقدیر معاون بهداشت دانشگاه به فعالان مهار همه‌گیری کووید -19 در حوزه معاونت بهداشت

دکتر علیرضا دلاوری با اهدای لوح تقدیر از زحمات کارکنان فعال حوزه معاونت بهداشت که در مهار همه‌گیری بیماری کووید -19 نقش بسزایی داشتند قدردانی کرد.

دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دکتر علیرضا دلاوری از چهل نفر از کارکنان ستاد معاونت بهداشت، مرکز جنوب تهران و شبکه بهداشت درمان شهرستان‌های اسلامشهر و ری که در مهار همه‌گیری بیماری کووید -19 نقش بسزایی داشتند با اهدای لوح، قدردانی کرد.
 متن لوح تقدیر بهداشت به شرح ذیل است:
رسالت حوزه بهداشت در تامین و ارتقای سطح سلامت ابناء بشر بر همگان مبرهن است و همکاران شاغل در حوزه بهداشت در شاخه‌های مختلف فنی و پشتیبانی، این افتخار رادارند که در راستای حفظ و ارتقا سلامت جمعیت تحت پوشش منطقه مربوطه، گام‌های تاثیر گذاری را بردارند.
این مقوله در زمان حدوث بحران‌ها و بلایا و خصوصا مواجهه با همه‌گیری بیماری‌های واگیر، بیش‌ازپیش خود را نمایان می‌سازد.
لذا بدین‌وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را بابت فعالیت‌های بسیار موثر و ارزشمند و ماندگار جنابعالی/ سرکار عالی در زمینه کنترل و مهار همه‌گیری بیماری کووید -19 با درج در پرونده پرسنلی حضورتان اعلام می‌دارم.
امید است در پرتو عنایات باری‌تعالی و با استمرار کوشش و تلاش بیش‌ازپیش در این راه مقدس، موفق و موید باشید.
دکتر علیرضا دلاوری
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران