محتوای خبری معاونت بهداشت

اولین جلسه کمیته ایدز استان تهران در سال 96 برگزار شد

اولین جلسه کمیته ایدز استان تهران در سال 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، اولین جلسه کمیته ایدز استان تهران با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت و دکتر سیاوش شهریور مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران روز دوشنبه 22 خرداد 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه گزارش کاملی از فعالیت کمیته ایدز در سال 1395 توسط دکتر علی نیک فرجام مدیر گروه بیماری های واگیر ارائه شد.
عملکرد سه دانشگاه علوم پزشکی شهر تهران در سال 95 و همچنین برش های استانی سازمان های عضو کمیته SIP استانی توسط پروین جانانی کارشناس ایدز معاونت بهداشت بیان شد.
توضیح اینکه از این پس مسئولیت دبیرخانه کمیته ایدز از سوی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران انتقال یافت.
خبر: فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی