محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید تیم ارتباطات دفتر نمایندگی صندوق کودکان ملل متحد در ایران از برنامه PMTCT

تیم ارتباطات دفتر نمایندگی صندوق کودکان ملل متحد در ایران از برنامه پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک(PMTCT) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، تیم ارتباطات دفتر نمایندگی صندوق کودکان ملل متحد در ایران، روز دوشنبه نوزدهم بهمن ماه سال جاری از نحوه اجرای برنامه پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک، در مرکز مشاوره بیماری های رفتاری بیمارستان امام خمینی (ره) بازدید کردند.
در این راستا، پروین جانانی کارشناس برنامه ایدز معاونت بهداشت دانشگاه در گفت و گویی با روابط عمومی، از اجرای پایلوت برنامه مذکور در 16 دانشگاه علوم پزشکی تهران از اواسط سال 93 خبر داد و افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز 10 مرکز سلامت جامعه جهت ارائه خدمات برنامه PMTCT انتخاب و از آن زمان این برنامه به صورت ادغام یافته با برنامه سلامت مادران، به زنان باردار تحت پوشش ارائه می شود.
جانانی در ادامه هدف از اجرای برنامه پیشگیری از انتقال HIV از مادر به کودک (PMTCT) را انجام اقدامات پیشگیرانه از انتقال ویروس به جنین در مراحل زایمان و پس از آن خواند./ق

خبر: خباز