محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید رئیس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت از حوزه‌های امتحانی

رئیس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، به‌اتفاق رئیس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت از دو مدرسه شاهد ریحانه الرسول و سعیدی مناطق ۱۷ و ۱۹ بازدید کردند.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، سه‌شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰ زهرا آقا میری رئیس گروه سلامت نوجوانان جوانان و مدارس معاونت بهداشت، برای بازدید رییس اداره سلامت نوجوانان جوانان و مدارس وزارت بهداشت از حوزه‌های امتحانی هماهنگی‌های ضروری با سازمان آموزش‌وپرورش شهر تهران را انجام داد.
در همین خصوص آقا میری به‌اتفاق دکتر گلایل اردلان رئیس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت و شهلا یزدانی از وزارت متبوع و مرضیه سرابی کارشناس مسئول مدارس مرکز جنوب تهران از دو حوزه امتحانی در مدرسه شاهد ریحانه الرسول و سعیدی مناطق ۱۷ و ۱۹ بازدید کردند.
ضمن تکمیل چک‌لیست بازدید موارد ضعف مانند مشکلات بهداشت محیطی سرویس‌های بهداشتی و همچنین خودارزیابی دانش آموزان قبل از هر جلسه آزمون، توجه دقیق‌تر به تهویه حوزه‌های امتحانی، تکمیل اتاق ایزوله، تامین دپوی مواد شوینده و گندزدا مورد تاکید قرار گرفت.
 باوجود تاکید مراقب سلامت مدرسه، مدیر و سرایدار دانش آموزان و اولیا در فضای خارج مدرسه تجمع کرده و گاها بدون ماسک مشغول بررسی سوالات آزمون بودند.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی