محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید معاون بهداشت از مرکز بهداشت جنوب تهران

مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت از واحدهای ستادی مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کردند.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، روز چهارشنبه 28 مهر 95 مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت از کلیه واحدهای ستادی و اداری مرکز بهداشت جنوب تهران بر اساس چک لیست های تخصصی بازدید کردند.
در جلسه جمع بندی و ارائه گزارش نتایج بازدید، دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمدرضا قیوم زاده رییس مرکز بهداشت جنوب تهران و فقیه نصیری معاون مرکز بهداشت جنوب تهران حضور داشتند.
در این جلسه دکتر محمد شریعتی بر اهمیت و ضرورت پیشگیری تاکید کرد و در ادامه تصریح کرد: عدالت در سلامت، باید سرلوحه همه خدمات قرار داد و خدمات بر اساس این هدف بطور صحیح و کامل به عموم مردم ارائه شود .
توضیح این که مدیران و کارشناسان مسوول مرکز بهداشت جنوب تهران نیز در این جلسه حضور داشتند.
خبر : فیروزآبادی
عکس : استاجی