محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید هیئت سوری از برنامه های سلامت باروری معاونت بهداشت

هیئت سوری از برنامه های سلامت باروری حوزه معاونت بهداشت بازدید کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، هیئت سوری از برنامه های سلامت باروری و فعالیت های حوزه معاونت بهداشت با حضور دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما  به ترتیب معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت روز شنبه 4 آذر 96 بازدید کرد.
دکتر تاملی اهداف برنامه های بهداشتی و برنامه های حوزه معاونت بهداشت را بیان کرد. سپس با اشاره به اجرای برنامه تحول سلامت، دستاوردهای بهداشتی و سلامت در سالهای پس از انقلاب اسلامی را گفت.
در ادامه دکتر مهرزاد ناصری مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت به اقدامات جاری در خدمات سلامت باروری، بارداری و کودکان را اشاره کرد.
تیم بازدید کننده جهت مشاهده نحوه ارایه خدمات، از مرکز مشاوره قبل از ازدواج نورسعادت و مرکز خدمات جامع سلامت شماره 21 مرکز بهداشت جنوب نیز بازدید کردند.
توضیح اینکه این تیم متشکل از 20 نفر از مسوولین برنامه سلامت باروری، معاون دفتر صندوق سازمان ملل، مسوولین وزارت بهداشت کشور سوریه بود که جهت آشنایی با برنامه های سلامت باروری، مادران باردار و کودکان از حوزه معاونت بهداشت بازدید کردند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی