محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید کارشناس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت از روند راستی آزمایی برنامه سفیران سلامت معاونت بهداشت دانشگاه

دکترآتوسا سلیمانیان از روند راستی آزمایی برنامه سفیران سلامت معاونت بهداشت بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، به دنبال اجرای برنامه پایش وارزشیابی و راستی آزمایی برنامه سفیران سلامت معاونت بهداشت دکترآتوسا سلیمانیان روز شنبه 8 اردیبهشت 97 از روند اجرای برنامه بازدید کرد.
با آغاز سال 97، واحدآموزش و ارتقای سلامت با همکاری گروه فناوری اطلاعات، آمار و تحلیل عملکرداقدام به راستی آزمایی مراقبت سفیران سلامت ازطریق برقراری تماس تلفنی با خدمت گیرندگان مطابق سامانه سیب کرد. دراین بازدید نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت و دکتر فاطمه حاجی علی عسگری مدیرگروه فناوری اطلاعات، آمار وتحلیل عملکرد، توضیحات لازم را ارایه کردند و در مورد نتایج به دست آمده، تکمیل برنامه ارزیابی و چگونگی گسترش آن به سایر دانشگاه ها، بحث و گفتگو کردند.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی