محتوای خبری معاونت بهداشت

بازدید کارشناس مسئول برنامه کاهش آسیب دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت از مرکز گذری بهروزان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در راستای طرح مشترک کشوری راستی آزمایی و روایی سنجی به‌منظور تحلیل وضعیت خدمات کاهش آسیب و برنامه کنترل ایدز روز سه شنبه 14 آبان 1398 کارشناس مسئول برنامه کاهش آسیب دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و همکاران، از برنامه‌های اجرایی مرتبط دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز گذری بهروزان واقع در میدان راه‌آهن بازدید کردند.
در مرکز گذری موردنظر، خدمات کاهش آسیب ازجمله توزیع متادون، توزیع سرنگ و سوزن استریل، انجام رپید آزمودن HIV و ارجاع به مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری، برنامه سلامت جنسی و غربالگری سل و واکسیناسیون هپاتیت B انجام می‌شود و از سال ۹۷ تحت عنوان نظام ثبت و گزارش دهی در نرم‌افزارهای مربوطه ثبت و گزارش دهی انجام‌شده است.
در این بازدید کارشناس مسئول وزارتی ضمن بازدید؛ روال و روند انجام فعالیت‌ها و خدمات را مطلوب ارزیابی کرد.
در این بازدید دکتر علی‌رضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد و معصومه السادات موسوی کارشناس مسئول برنامه‌های اعتیاد معاونت بهداشت و زهرا مرتضوی مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران شرکت کردند.
خبرنگار: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی