محتوای خبری معاونت بهداشت

با حضورمعاون بهداشت دانشگاه سومین جلسه کار گروه سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران برگزار شد

دکترعلیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران سومین جلسه کار گروه سلامت و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران در خصوص مسمومیت با الکل و جایگاه پدافند غیرعامل و همچنین وظایف اعضا نکاتی را بیان کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه کار گروه استان تهران با توجه به تأکید سازمان پدافند غیر عامل کشور و  پیگیری کمیته پدافند غیر عامل استانداری تهران، دوشنبه چهاردهم آبان 97 به ریاست دکتر علی رضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و شیرزاد محمد میگونی رئیس کارگروه سلامت و بیولوژیک پدافند غیر عامل استان تهران با موضوع مسمومیت ناشی از الکل برگزار شد.
در ابتدا دکتر دلاوری ضمن خیر مقدم به مدعوین در خصوص مسمومیت با الکل و جایگاه پدافند غیر عامل و همچنین وظایف اعضاء نکاتی را یادآور شد، سپس میگونی در خصوص شرح وظایف کمیته و جایگاه آن و همچنین اعضای اصلی کار گروه بیاناتی سخنرانی کرد.
در ادامه دکتر علی رضا صدرایی مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص مسمومیت با الکل،عوارض مسمومیت با آن،آمارهای کشوری و جهانی و همچنین چالش های پیش رو  توضیحاتی ارائه کرد.
دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه نیز به جایگاه پدافند غیرعامل، نقش چشمگیر رصد علمی و پایش اپیدمیولوژیک اشاره کرد.
در پایان دکتر دلاوری ابراز امیدواری کردبا تعامل مناسب  اعضا و مشارکت سازمان های بین بخشی در جلسات آتی کارگروه ،راهکارهای عملی و مؤثر به منظور مقابله با مشکلات ناشی از مصرف الکل به بحث گذاشته شود.
عکاس و خبرنگار: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی