محتوای خبری معاونت بهداشت

در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه

برنامه سفیر سلامت دانشجویی در غرفه معاونت بهداشت دانشگاه معرفی شد

برنامه سفیر سلامت دانشجویی در غرفه معاونت بهداشت در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه معرفی شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، غرفه معاونت بهداشت در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه در محل آمفی تئاتر دانشگاه برپا شد و برنامه سفیر سلامت دانشجویی را به دانشجویان معرفی کرد.
این غرفه که توسط واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت با همکاری واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران برپا شد، کتاب خودمراقبتی جوانان در اختیار دانشجویان علاقمند قرار گرفت و دانشجویان با نحوه اجرای برنامه سفیر سلامت دانشجویی، زمان و چگونگی برگزاری مسابقه پایانی برنامه و کانال سفیران سلامت دانشجو آشنا شدند.
همچنین در کنار معرفی برنامه سفیر سلامت، «مسابقه پیامکی معاونت بهداشت ویژه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه» برای دانشجویان برگزار شد. مهلت شرکت در مسابقه پیامکی دوم مهرماه می باشد و برندگان از طریق کانال «سفیران سلامت دانشجو» معرفی خواهند شد.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی