محتوای خبری معاونت بهداشت

برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت موردتوجه مدیران شرکت سایپا قرار گرفت

نحوه آموزش و شرکت کارکنان سایپا و خانواده‌های ایشان در برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت که در استان های تهران و البرز سکونت دارند، بررسی شد.

هر خانه یک پایگاه سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز سه شنبه 24 تیر 99 نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت به دعوت رئیس مرکز تحقیقات بهداشت‌کار و مدیران سایپا در جلسه‌ای با موضوع اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت، شرکت کرد.
در این جلسه کلیات برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و ضرورت ثبت خانواده‌ها در سامانه سیب توسط شرکت‌کنندگان از دانشگاه‌های علوم پزشکی تشریح و در ادامه راهکارهای آموزش و شرکت کارکنان سایپا و خانواده‌های ایشان در برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت که در استان های تهران و البرز سکونت دارند، بررسی شد.
در این جلسه روسای گروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و البرز، رئیس و کارشناسان مرکز تحقیقات کار و مدیران بخش سلامت کار و آموزش شرکت سایپا حضور داشتند.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی