محتوای خبری معاونت بهداشت

هم زمان باگرامیداشت هفته پیشگیری ازدیابت

برپایی غرفه معرفی سفیر سلامت و گروه خودیار معاونت بهداشت در همایش دیابت

غرفه معرفی سفیر سلامت و گروه خودیار معاونت بهداشت در حاشیه همایش دیابت بر پا شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، غرفه معرفی سفیر سلامت و گروه خودیار معاونت بهداشت در حاشیه همایش دیابت روز سه شنبه 23 آبان 96 در درتالارامام (ره) مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزارشد.
هم زمان باگرامیداشت هفته پیشگیری ازدیابت همایش دیابت ازطرف انجمن دیابت و باهمکاری وزارت بهداشت، و وزارت آموزش وپرورش با حضورجمعی ازبیماران دیابتی وعموم مردم برگزارشد.
معاونت بهداشت نیزضمن دعوت از سفیران سلامت و اعضای گروه های خودیار دیابت در جمعیت تحت پوشش دانشگاه، اقدام به برپایی غرفه معرفی سفیرسلامت وگروه خودیار دیابت درمحل همایش کرد. لیلا احمدی و آرامش غفاری کارشناسان آموزش و  ارتقای سلامت، ضمن ارایه مشاوره، و توزیع رسانه های آموزشی، نحوه عضویت دربرنامه سفیران سلامت خانواده، دانشجو وگروه های خودیار را برای مراجعین توضیح دادند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی