محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری آزمون پیش‌نیاز دوره آموزشی تکمیلی مشاوره شیردهی در معاونت بهداشت

آزمون پیش‌نیاز دوره آموزشی تکمیلی مشاوره شیردهی طبق دستور وزارت بهداشت، همزمان با کشور در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

گاری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، این آزمون طبق دستور وزارت بهداشت، همزمان با کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران روز چهارشنبه 2 بهمن 1398 پس از دریافت سؤالات و پاسخنامه مهروموم ‌شده از رئیس محترم حراست امیر چهرازی، با حضور شرکت‌کنندگان در سالن اجلاس معاونت بهداشت برگزار شد.
آزمون طبق برنامه زمان‌بندی وزارت بهداشت، در این حوزه راس ساعت 10 صبح شروع و راس ساعت 10:40 به پایان رسید، در زمان برگزاری آزمون محمود رهبری نماینده حراست، نرجس توکلی کیا مدیر گروه محترم سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، نماینده مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت در سالن آزمون حضور داشتند.
شرکت‌کنندگان پس از کسب حدنصاب نمره قبولی از طریق وزارت بهداشت، جهت شرکت در دوره آموزش تکمیلی با مشارکت یونیسف در هزینۀ سرانۀ خدمات شرکت داشته و درنهایت به‌عنوان مربی ارشد کشوری مشاوره شیردهی در حوزه بهداشت و درمان فعالیت خواهند کرد.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی