محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری آزمون کشوری استانداردسازی خدمات مشاوره شیردهی

آزمون کشوری استانداردسازی خدمات مشاوره شیردهی (48 ساعته) در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، آزمون کشوری استانداردسازی خدمات مشاوره شیردهی (48 ساعته) با حضور دکتر سعید تأملی قائم‌مقام و معاون فنی معاونت بهداشت، نمایندگان حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران، امیر چهرازی و داریوش خدایی 10 شهریور 1398 در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.
 آزمون پس از امضاء صورت‌جلسه و بازگشایی سئوا لات پلمپ شده با نظارت، مژگان دانش‌پایه، مربی بیمارستانی مشاوره شیردهی و ممتحن آزمون، ندا وزیری، نماینده آموزش سلامت دانشگاه و محبوبه محمدحسینی، نماینده مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس آغاز شد.
 در این سنجش 28 نفر شرکت کردند که 17 نفر از کارکنان بیمارستان‌های تحت پوشش، 9 نفر از شبکه‌های بهداشت و درمان شهرری، جنوب، اسلامشهر و 2 نفر از معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، پس از پایان آزمون پاسخنامه‌ها جمع‌آوری و تحویل حراست دانشگاه شد.

خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی