محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه بررسی و تصمیم گیری برنامه ثبت سرطان با حضور معاون بهداشت

برگزاری جلسه بررسی و تصمیم گیری برنامه ثبت سرطان با حضور معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه بررسی و تصمیم گیری برنامه ثبت سرطان با حضور دکتر علیرضا دلاوری، دکتر سعید تاملی قائم مقام و معاون فنی معاونت بهداشت و دکترکاظم رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشت روز چهارشنبه 21 آذر 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دراین جلسه در خصوص چگونگی اجرا و هماهنگی های لازم برای برنامه ثبت سرطان مبتنی برجمعیت شهر تهران که تحت پوشش سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی تهران، بحث وتبادل نظرشد.
توضیح اینکه این برنامه توسط معاونت بهداشت دانشگاه تهران در اجرا است.
دکترعرشی معاون بهداشت دانشگاه شهید بهشتی، دکترعلی قنبری مطلق رئیس اداره سرطان معاونت بهداشت وزارت بهداشت و معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضورداشتند.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی