محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه توجیهی 6 دانشگاه زیر گروه منطقه مرکزی برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و جلب مشارکت های مردمی

جلسه توجیهی 6 دانشگاه زیر گروه منطقه مرکزی برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و جلب مشارکت های مردمی و کارشناسان شهرستانی شیر مادر دانشگاه در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسه توجیهی 6 دانشگاه (قم، ساوه، البرز، قزوین، ایران، شهید بهشتی) زیر گروه منطقه مرکزی برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر و جلب مشارکت های مردمی و کارشناسان شهرستانی شیر مادر دانشگاه با حضور دکتر مهرزاد ناصری مدیرگروه سلامت خانواده و جمعیت و رقیه کمرلویی کارشناس شیر مادر دانشگاه روز دوشنبه 12 مهر 95 در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار شد.
جلسه توجیهی برای کارشناسان شیر مادر زیر گروه منطقه مرکزی در پی برگزاری کارگاه آموزشی جهت کارشناسان مسوول مشارکت های مردمی دانشگاه های کل کشور و کارشناسان سرگروه منطقه ای برنامه شیر مادر 9 دانشگاه ( تهران، اصفهان، کرمان، مازندران، شیراز، تبریز، اهواز و مشهد) برگزار شد.
رقیه کمرلویی کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه و سرگروه منطقه مرکزی،  دستورالعمل اجرایی ترویج تغذیه با شیر مادر با مشارکت داوطلبان سلامت را بیان کرد و نحوه آموزش آبشاری دستورالعمل را تاکید کرد تا در نهایت این آموزش ها به رفع مشکلات شیردهی مادران منتهی شود.

خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی