محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه در خصوص چگونگی انجام وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان در معاونت بهداشت

جلسه در خصوص چگونگی انجام وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان در این مرحله با توجه به شرایط خطیر کووید -۱9 در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 27 مهر 1399 جلسه در خصوص چگونگی انجام وارنیش فلوراید تراپی دانش آموزان در این مرحله با توجه به شرایط خطیر کووید -۱9 با حضور رییس گروه نوجوانان جوانان و مدارس، رییس گروه آموزش و ارتقا سلامت و سرپرست و کارشناس واحد دهان و دندان در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه مصوب شد که پس از هماهنگی با سازمان آموزش‌وپرورش شهر و شهرستان‌های تهران وارنیش فلوراید از طریق مدیران مدارس با روش فراخوان به دست والدین دانش آموزان رسیده تا آن‌ها وارنیش فلوراید فرزندان دانش‌آموزشان را خود انجام دهند.
همچنین فیلم آموزشی تهیه‌شده در این خصوص نیز از طریق معاونت به آموزش‌وپرورش ارسال و نیز در گروه‌های والدین و سفیران سلامت قرار داده خواهد شد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی