محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه هماهنگی برنامه سراج در بیمارستان ضیائیان تهران

جلسه هماهنگی هرچه بهتر در جهت پیشرفت برنامه سراج در محل بیمارستان ضیائیان تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز چهارشنبه 2 بهمن 1398 جلسه با حضور دکتر محمد عفت پناه رییس بیمارستان، مدیر و مسئولان درمانگاه‌ها و علیرضا شکیب مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌منظور هماهنگی هرچه بهتر در جهت پیشرفت برنامه سراج برگزار شد.
در این جلسه در خصوص اجرای طرح سراج در شهر تهران و ابعاد پایه، تخصصی و اجتماعی آن و ارجاعات از مرکز خدمات جامع سلامت میثم و سایر مراکز جامع سلامت تابعه مرکز بهداشت جنوب به بیمارستان ضیائیان و نحوه ویزیت فوق تخصصی و مشاوره‌های روانشناسی و حمایت‌های لازم تصمیم‌های مربوطه اخذ شد.
 این جلسه با هماهنگی زهرا مرتضوی کارشناس مسئول واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب و مدیر گروه و کارشناس مسئول برنامه سراج معاونت بهداشت برگزار شد.
خبرنگار: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی