محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه پایش و ارزشیابی مراقبت های بهداشتی

جلسه پایش و ارزشیابی مراقبت های بهداشتی (راستی آزمایی خدمات) در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه پایش و ارزشیابی مراقبت های بهداشتی (راستی آزمایی خدمات) با حضور دکترکاظم رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه و دکترفاطمه حاجی علی عسگری مدیر گروه فناوری اطلاعات و آمار و تحلیل عملکرد معاونت بهداشت روز سه شنبه 19 دی 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه که همزمان با راه اندازی سامانه ارتباط با مراجعین، مرکز تماس الکترونیک و پاسخگویی به شکایات و انتقادات برگزار شد، نظرات، پیشنهادات و بازخوردهای دریافتی از مراجعین مراکز و پایگاههای تحت پوشش بیان شد و راهکارهای راستی آزمایی و بهبود کیفیت روند ارایه خدمات بررسی شد.
در ادامه در راستای هم افزایی رضایت سنجی خدمات، شرایط مورد نیاز جهت مشارکت بیشتر واحدهای فنی در خصوص ارتقای شاخص های سلامت، مورد بررسی قرارگرفت .
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی