محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه کمیته تعیین راهکارهای پیشگیری از وقوع عوارض و مرگ های قابل اجتناب در معاونت بهداشت

جلسه کمیته تعیین راهکارهای پیشگیری از وقوع عوارض و مرگ های قابل اجتناب گروه های سنی در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کمیته تعیین راهکارهای پیشگیری از وقوع عوارض و مرگ های قابل اجتناب گروه های سنی روز دوشنبه 28 خرداد  97 با حضور دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سعید تاملی قائم مقام و معاون فنی معاونت بهداشت و دکتر مهرزاد ناصری مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر دلاوری ضمن تاکید بر اهمیت جلوگیری از مرگ های قابل اجتناب، خصوصا مرگ های ناشی از موارد خودکشی با قرص برنج، برگزاری این جلسات را نقطه قوتی در ارایه راهکارهای مناسب جهت اقدامات پیشگیرانه با همکاری معاونت های غذا و دارو و درمان دانشگاه دانست.
دکتر جمشید معتمد مدیرگروه گسترش شبکه و مسوول واحد ثبت مرگ معاونت بهداشت گزارشی از عملکرد واحد ثبت مرگ شهر تهران، ری و اسلامشهر داد.
پروانه حاجی مرادی مسوول این برنامه در معاونت بهداشت بیشترین علل مرگ را در گروه سنی میانسالان را بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سرطان ها برشمرد.
دکتر ناصری نیز گزارش کاملی از علل مقایسه ای مرگ های گروه های سنی و مداخلات انجام شده در طی سال های 95 و 96 ارائه کرد.
مدیران شهرستان ها و مرکز تحت پوشش، کارشناسان مسوول واحد بهداشت خانواده شبکه ها و مرکز بهداشت تحت پوشش، کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت، مدیران گروه های فنی معاونت بهداشت، دکتر پریا عطایی نماینده سازمان غذا و دارو ، دکترمجتبی نیازی نماینده معاونت درمان نیز در این جلسه حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی