محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری جلسه کمیته کاهش مرگ و میر مادران

جلسه کمیته کاهش مرگ و میر مادران معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه کمیته کاهش مرگ و میر مادران معاونت بهداشت با حضور دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه روز چهارشنبه 17 آبان 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر تاملی ضمن تاکید بر اهمیت مرگ مادر اظهار داشت: اگرچه خوشبختانه موارد مرگ مادر با جدیت در این حوزه پیگیری می شود اما اعتقادد داریم یک مورد مرگ نیز غیرقابل قبول است و باید تمام تلاش خود را برای پیشگیری از آن انجام دهیم.
در ادامه دکتر مهرزاد ناصری مدیر گروه سلامت خانواده معاونت بهداشت گزارشی از موارد مرگ مادر در ماه های اخیر ارایه کرد.
در این جلسه بررسی نظام پرداخت مراقبین سلامت، لزوم افزایش پوشش مراقبت های بارداری وعملکرد و نظارت بخش خصوصی به منظور پیشگیری از وقوع مرگ مادر، موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت.
توضیح اینکه در این جلسه مدیران شبکه های بهداشت و درمان ری واسلامشهر، ریاست مرکز بهداشت جنوب تهران، مدیران و مسوولین گروه های گسترش شبکه، بیماری های غیر واگیر، آموزش و ارتقای سلامت، سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت و کارشناسان مسوول بهداشت خانواده و کارشناسان مادران ستاد شبکه های تحت پوشش نیز حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی