محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری دومین جلسه هم‌اندیشی معاون بهداشت دانشگاه با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای بیمارستان‌های تحت پوشش

با حضور معاون بهداشت دانشگاه دومین جلسه هم‌اندیشی با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای بیمارستان‌های تحت پوشش در معاونت بهداشت برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دومین جلسه هم‌اندیشی معاون بهداشت دکتر علیرضا دلاوری با کارشناسان بهداشت حرفه‌ای بیمارستان‌های دانشگاه روز چهارشنبه 8 بهمن 1399 در سالن اجلاس معاونت برگزار شد.
 در ابتدا جلسه طاهره فرخ آشتیانی ناظر بیمارستان‌ها در حوزه بهداشت حرفه‌ای ضمن خوش‌آمدگویی به معاون بهداشت و حاضرین جلسه؛ مصوبات جلسه قبلی را مطرح کرد.
 در ادامه جلسه دکتر دلاوری معاون بهداشت و مهندس حسن کریمی مدیر گروه سلامت محیط کار معاونت بهداشت به‌صورت پرسش ها پاسخ دادند.
 در پایان این جلسه تصمیمات و راهکارهای مهمی در خصوص راهبری مدیریت ایمن و بهداشت حرفه‌ای در بیمارستان‌های تحت پوشش و همچنین تعامل حوزه بهداشت و درمان گرفته شد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی