محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری دومین نشست فصلی مدیران بیماری های غیرواگیر دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دومین نشست فصلی مدیران بیماری های غیرواگیر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دومین نشست فصلی مدیران بیماری های غیرواگیر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی معاونت بهداشت و با حضور دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، دکترافشین استوار مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت و دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت روزهای 19 و 20 اسفند 96 در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر دلاوری در خصوص اهمیت برنامه های کنترل و مراقبت از بیماری های غیرواگیر در برنامه تحول در حوزه بهداشت صحبت کرد.
ارایه گزارش برنامه های ادارات مختلف دفتر بیماری های غیر واگیر، کارایی سامانه سیب در بخش غیر واگیر و قابلیت استخراج شاخص های مورد نظر از سامانه، گزارش بسته خدمت سلامت کارکنان دولت، کلیات پیمایش ملی عوامل خطر بیماری های غیرواگیر و سامانه VIZIT از دیگر بخش های این نشست بود.
این نشست به همت گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت برگزار شد.
معاون فنی دفترمدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت، دکترعلیرضا مهدوی هزاوه ای مدیراجرایی دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیروزارت بهداشت، دکترکاظم رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشت، دکترعلیرضا امینی منش مدیرگروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت و مدیران گروه بیماری های غیرواگیر از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز در این نشست حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی