محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری دومین کارگاه حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا ویژه پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در معاونت بهداشت

دکتر شهرام خرازی‌ها رئیس گروه سلامت روان معاونت بهداشت، ضمن تشریح اهمیت پیشگیری از اختلالات روان‌پزشکی به هنگام وقوع حوادث و بلایا، بر نقش کلیدی و مقتدرانه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت در این زمینه تأکید کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دومین کارگاه حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا ویژه پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت با حضور دکتر سید یاسر موسوی فوق تخصص روان‌پزشکی کودک و نوجوان مرکز طبی کودکان، دکتر فائزه غلامیان روان‌پزشک و استادیار بیمارستان روزبه و دکتر شهرام خرازی‌ها، سه‌شنبه 5 شهریور 98 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر شهرام خرازی‌ها ضمن تشریح اهمیت پیشگیری از اختلالات روان‌پزشکی به هنگام وقوع حوادث و بلایا، بر نقش کلیدی و مقتدرانه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت در این زمینه تأکید کرد.
در ادامه عالیه زرکش، روانشناس بالینی و کارشناس مسئول سلامت اجتماعی معاونت بهداشت به نحوه اجرای دستورالعمل اجرایی برنامه کشوری حمایت‌های روانی اجتماعی در بلایا پرداخت، همچنین دکتر فائزه غلامیان واکنش‌های روانی گروه‌های سنی مختلف در مواجهه با حوادث غیرمترقبه و بلایا و ضرورت مداخلات روان‌شناختی و روان‌پزشکی را تشریح کرد.
در پایان دکتر موسوی در خصوص ویژگی‌های سوگ کودکان و بزرگ‌سالان و باورهای غلط درباره مرگ نکات مفیدی را بیان کرد.
 این کارگاه در راستای برنامه‌های سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد طبق دستورالعمل اجرایی فعالیت‌های عملیاتی 98 وزارت بهداشت به‌منظور آمادگی 35 نفر از پزشکان عمومی شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد.
در حاشیه این کارگاه، روان‌پزشکان پاسخگوی پرسش‌های پزشکان عمومی در مورد خدمات سلامت روان بودند.

خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی