محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری سومین روز از کارگاه منطقه ای کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه

سومین روز از کارگاه منطقه ای کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه با محوریت مهارت های زندگی، برنامه اختلالات مصرف مواد و سلامت اجتماعی در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، به همت گروه تخصصی سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران سومین روز از کارگاه منطقه ای کارشناسان سلامت روان مراکز سلامت جامعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه 18 آبان ماه سال جاری در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
آموزش مهارت حل مسئله توسط دکتر فرحناز رجایی کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، آشنایی با کلیات برنامه اختلالات مصرف مواد توسط فرحناز امیرلو کارشناس ارشد سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران و تشریح برنامه سلامت اجتماعی توسط عالیه زرکش کارشناس مسئول سلامت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران از محورهای آموزشی سومین روز برگزاری کارگاه بودند.
در جریان این کارگاه، کارشناس مسئول سلامت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه سلامت اجتماعی را دارای ابعاد فردی و اجتماعی خواند و گفت: منظور از بعد فردی سلامت اجتماعی، آن دسته از رفتارهای فرد است که می تواند تاثیر مثبت و شناخته شده ای بر سلامت جسمی و روانی وی گذاشته و موجبات ارتقای سازگاری اجتماعی و تعامل فرد با محیط پیرامون و ایجاد نقش موثر در جامعه را فراهم نماید.
وی ادامه داد: بعد اجتماعی سلامت اجتماعی به ویژگی های جامعه ای اشاره دارد که شهروندان آن به صورت عادلانه ای به منابع و امکانات برای تحقق حقوق شهروندی شان دسترسی دارند.
زرکش وظایف کارشناسان سلامت روان در برنامه های حوزه سلامت اجتماعی را شامل برقراری ارتباط با گروه های هدف، شناسایی گروه های هدف، انجام مداخلات مختصر و لازم، ارائه آموزش های لازم به عموم جامعه و ارتقای سطح آگاهی آنان در خصوص سلامت اجتماعی خواند./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی