محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری مراسم روزجهانی رژیم درمانی ویژه کارشناسان تغذیه در برنامه تحول سلامت

مراسم بزرگداشت روزجهانی رژیم درمانی ویژه کارشناسان تغذیه در برنامه تحول سلامت برگزار شد.

گالري عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مراسم بزرگداشت روزجهانی رژیم درمانی با حضور دکترسعیدتاملی و دکترکاظم رهنما  معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت و شکوفا باقری نیا کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت روز شنبه  26 اسفند 96 در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر تاملی کلیات دستاورد های برنامه ششم توسعه را گفت و برگام های 12 گانه برای اجرای برنامه پزشک خانواده تاکید کرد.
در این مراسم دکترپریسا ترابی کارشناس ارشد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، دکتراحمداسماعیل زاده، دکترحسین ایمانی، دکترلیلا آزاد بخت و دکتر نیاز محمدزاده هنرور اعضای هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه ورژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیرامون جدیدترین یافته های رژیم درمانی، عملکردکارشناسان تغذیه دربرنامه تحول سلامت، انتظارات دربخش های مشاوره، آموزش و فعالیت های جامعه محور سخنرانی کردند.
85 نفر از کارشناسان تغذیه برنامه تحول سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در این مراسم حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی