محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری هفتمین جلسه هماهنگی فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: هفتمین جلسه هماهنگی فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت با هدف تعیین موضوعات و اولویت های آموزشی نشریه در فصل زمستان با حضور اعضای هیئت تحریریه دانشگاه های همکار برگزار شد.

سال هاست مردم در سراسر جهان به رسانه های  محلي  و منطقه ای بيش از نشریات سراسري توجه دارند،  نشریات  محلي  و منطقه ای با انتشار جزئيات رويدادهاي محلی و منطقه ای نقش مهمی در انعكاس نيازها و مشكلات زندگي افراد يك منطقه يا محله داشته و در نتیجه  بیشتر  مورد اعتماد جامعه خود می باشند. در این راستا فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت  با مشارکت و همکاری دانشگاه های  علوم پزشکی تهران، ایران، شهیدبهشتی، البرز ، سمنان،کاشان، قم، مازندران، بابل،گیلان  و اراک از ابتدای سال 1392 با اهدافی از جمله افزایش  سطح آگاهی و دانش عمومی، ایجاد جایگاهی برای انتشار اخبار مـحلی و منطقه ای، ایـجاد زمینه ای برای کشف و شناسایی عناصر مستعد و علاقـمند  و همچنین فراهم آوردن جـایگاهی برای انعکاس نـیازها و مشکلات برنامه داوطلبان سلامت منتشر و توزیع می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، هفتمین جلسه هماهنگی فصلنامه دیجیتال داوطلبان سلامت با دکتر جمشید معتمد مدیر گروه تخصصی مدیریت شبکه دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر مسئول  فصلنامه و جمعی از  اعضای هیت تحریریه دانشگاه های همکار، روز دوشنبه سیزدهم مهرماه سال جاری با هدف تعیین موضوعات و اولویت های آموزشی نشریه در فصل زمستان در محل سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران برگزار شد.
در این نشست اعضادرخصوص ارتقای کیفی نشریه بحث و تبادل نظر کردند.

خبر: خباز
عکس: گروه مدیریت شبکه