محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری کارگاه برنامه ریزی جامع برای پیشگیری از مرگ های ناشی از خشونت در جوانان

جلسه تخصصی با موضوع پیشگیری از خشونت در جوانان و مرگ ناشی از آن با حضور دستگاهها و سازمان های مرتبط در محل سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، این جلسه روز شنبه 21 مهر 97 در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
ابتدا دکترسید تقی یمانی معاون محترم دفتر سلامت جمعیت،خانواده و مدارس ضمن اشاره به اهداف برگزاری نشت در خصوص سیاست ها، اهداف و برنامه های تحت اقدام دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت توضیحاتی داد.
در این نشست،همچنین بر ارائه گزارش پژوهش های جهانی پیرامون موضوع برآشنایی با نحوه برگزاری و متددلوژی کارگاه تاکید شد.
در پایان، شرکت کنندگان در کارگروههای تعیین شده نسبت به تعیین مشکلات و موانع موجود در زمینه پیشگیری از مرگ های ناشی از خشونت،تعیین اهداف مرتبط با مشکلات بدست آمده و ارائه راهکارهای مداخله ای درراستای رفع موانع همفکری و تبادل نظر کردند.
خبرنگار: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی