محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری کارگاه خودمراقبتی و تنفس

کارگاه خودمراقبتی و تنفس ویژه کارکنان، در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، واحد آموزش و ارتقای سلامت جامعه این معاونت روز دوشنبه 4 آبان ماه سال جاری "کارگاه خودمراقبتی و تنفس" را ویژه کارکنان برگزار کرد.
در این کارگاه که روز سه شنبه 5 آبان ماه نیز در سالن کنفرانس های معاونت بهداشت دانشگاه برگزار می شود، آزاده صبح خیز کارشناس دفتر تربیت بدنی دانشگاه پیرامون شاخص ها و آزمون های عناصر آمادگی جسمانی سخنرانی کرد.
صبح خیز، ترکیب بدنی، استقامت قلبی و تنفسی، قدرت عضلانی، استقامت عضلانی و انعطاف پذیری را از عناصر ارزیابی آمادگی جسمانی خواند و  شاخص های اندازه گیری هریک از این عناصر و نیز آزمون های آزمایشگاهی و میدانی آن ها را تشریح کرد.
در جریان این کارگاه، صبح خیز تکنیک های تنفسی برای تناسب اندام و رفع تنش و خستگی را آموزش داد و در ادامه ورزش های پشت میزی ویژه کارکنان در محل کار به صورت عملی انجام شد./ق

خبر: خباز
عکس: اسماعیل استاجی