محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری کمیته دانشگاهی مکمل یاری با آهن و مگا دوز ویتامین د

کمیته دانشگاهی مکمل یاری با آهن و مگا دوز ویتامین د در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کمیته دانشگاهی مکمل یاری با آهن و مگا دوز ویتامین د  با حضور شکوفا باقری نیا کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و زهرابیگم آقا میری کارشناس مسوول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس روز چهارشنبه 29 شهریور 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه چگونگی ارائه گزارش عملکرد برنامه مکمل یاری مدارس در سال تحصیلی 96-95 ، شروع به موقع و همزمان برنامه های مکمل یاری در مدارس ، بررسی چالش ها و مشکلات برنامه های مکمل یاری در سال تحصیلی 96-95 ، ارائه راهکار ها جهت اجرای مطلوب برنامه در سال تحصیلی 97-96 ، تصمیم گیری در خصوص چگونگی برگزاری کارگاه های آموزشی و جلسات توجیهی مدیران و متولیان برنامه های مکمل یاری و نحوه پایش و ارزشیابی برنامه مورد بحث قرار گرفت.
این جلسه با حضور 17 نفر از کارشناسان مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه و سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناسان مسوول سلامت و تندرستی آموزش و پرورش مناطق و شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی