محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری کمیته راهبردی سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت حرفه ای و طب کار

کمیته راهبردی سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت حرفه ای و طب کار در معاونت بهداشت برگزار می شود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کمیته راهبردی سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت حرفه ای و طب کار با حضور مهندس مریم رامین مسوول بهداشت حرفه ای مرکز سلامت محیط و کار، فاطمه صادقی رییس اداره عوامل موثر بر سلامت مرکز سلامت محیط و کار، مهندس حسن کریمی کارشناس بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت و مهندس حمید رضا فخاریان کارشناس مسوول بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت روز سه شنبه و چهارشنبه 18 و 19 آبان 95 در معاونت بهداشت برگزار می شود.
این جلسه با حضور کارشناسان بهداشت حرفه ای از 11 دانشگاه علوم پزشکی (تهران ، شهید بهشتی، خراسان جنوبی، شیراز، قزوین، گلستان، شهید صدوقی یزد، ایلام، البرز، نیشابور و لرستان) با محوریت بررسی سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت حرفه ای و طب کار برگزار می شود.
سناریوی طراحی هشدارها و آلارم ها در تمامی بخش های بهداشت حرفه ای توسط کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه تشریح شد و در ادامه کارشناسان شرکت کننده در این جلسه در رابطه با تصمیم گیری نحوه اجرایی سازی برنامه ها به بحث و تبادل نظر پرداختند.
از جمله مباحث مطرح شده مهم در این دو روز می توان به بررسی وضعیت بازرسی و اقدامات قانونی در سامانه جامع مدیریت بازرسی بهداشت حرفه ای، درجه بندی کارگاه ها بر مبنای ریسک خطر، سناریوی طراحی، پایش و نظارت و سناریوی هشدارها و آلارم ها در تمامی بخش های بهداشت حرفه ای اشاره کرد.
خبر : فیروزآبادی
عکس: استاجی