محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری کمیته فنی تولید رسانه

کمیته فنی تولید رسانه با محوریت بررسی رسانه های دریافتی در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، کمیته فنی تولید رسانه با محوریت بررسی رسانه های دریافتی کمیته، با حضور دکتر سعید تاملی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رییس کمیته تولید رسانه، نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و دبیر کمیته تولید رسانه روز یکشنبه 16 آبان 95 در معاونت بهداشت برگزار شد.
نجمه الملوک امینی بر ضرورت ارزشیابی داخلی رسانه های تولید شده بر اساس سامانه ارزشیابی رسانه های آموزشی ( ارس ) تاکید کرد و در ادامه تصریح کرد: انجام نیازسنجی برای تولید رسانه بسیار ضروری است و موجبات استقبال عموم مردم از رسانه های تولید شده را فراهم می سازد.
در این جلسه اعضای کمیته فنی تولید رسانه به بررسی رسانه های دریافتی کمیته نیز پرداختند.
خبر : فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی