محتوای خبری معاونت بهداشت

بهره‌برداری از سیستم اطلاع‌رسانی های‌فای در مرکز واکسیناسیون انبار نفت

سیستم اطلاع‌رسانی محلی‌ های‌فای، در مرکز واکسیناسیون انبار نفت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به‌منظور اطلاع‌رسانی به مراجعه کنندگان مرکز واکسیناسیون کووید 19 واقع در سوله بحران انبار نفت تهران، سیستم اطلاع‌رسانی محلی و انتقال داده مبتنی بر Wi-Fi، به همت گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت در این مرکز راه‌اندازی شده و مورد بهره برداری قرار گرفت.
 نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه، در خصوص راه‌اندازی این سیستم گفت: «مرکز واکسیناسیون سوله بحران انبار نفت، در حال حاضر تنها مرکز واکسیناسیون کووید 19 در دانشگاه علم پزشکی تهران است که مجهز به سیستم انتقال داده Hifi است. با استفاده از این سیستم، می‌توان مطالب آموزشی را در قالب ویدئو، عکس، فایل pdf، فایل صوتی و ... بدون نیاز به اینترنت، به گوشی تلفن همراه مراجعین انتقال داد.»
وی با اشاره به اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی به متقاضیان واکسن در مراکز تجمیعی واکسیناسیون در خصوص عوارض پس از واکسن کووید 19 و چگونگی مدیریت آن گفت: «با توجه به راه‌اندازی این سیستم در مرکز واکسیناسیون انبار نفت، مراجعین می‌توانند به‌راحتی، بدون پرداخت هزینه اینترنت و با صرف زمان بسیار اندک در زمان انتظار برای زدن واکسن یا بعد از دریافت واکسن که باید در محل واکسیناسیون حضورداشته باشند فایل‌های آموزشی را دانلود کرده و سپس به‌صورت آفلاین و در زمان مناسب آن‌ها را مطالعه کنند.»
وی در ادامه افزود: «مطالب آموزشی بارگذاری شده در این سیستم، به بسیاری از سوالات مراجعین در مورد واکسیناسیون کووید 19، عوارض احتمالی واکسن‌ها و زمان مراجعه به پزشک، قرنطینه و اقدامات احتیاطی در صورت ابتلا به کرونا و ... پاسخ می‌دهد و در حال حاضر، با نظارت مستقیم سعیده سادات مصطفوی، کارشناس ناظر مرکز بهداشت جنوب تهران و همکاری داوطلبان بسیجی مستقر در این مرکز، نحوه استفاده از این سیستم و بهره‌برداری از مطالب آموزشی به مراجعین آموزش داده می‌شود.»
رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت همچنین از راه‌اندازی دو سیستم دیگر Hifi در دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون کووید 19 در آینده نزدیک خبر داد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی