محتوای خبری معاونت بهداشت

تجلیل معاون بهداشت از فعالان برنامه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در آموزش و پرورش

دکتر شريعتي، معاون بهداشت از فعالان برنامه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در آموزش و پرورش تجلیل کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در مراسمی از فعالان برنامه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در آموزش و پرورش با حضور دکترمحمد شریعتی معاون بهداشت، دکتر سعید تأملی معاون فنی و دکترکاظم رهنما معاون اجرایی تجلیل شد.
دکتر شریعتی دراین جلسه توضیحات کاملی از تحول در حوزه بهداشت خصوصا تحول سلامت دهان ودندان ارائه کرد و در ادامه به تامین پوشش صد در صدی ارائه خدمات سلامت در حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه اشاره کرد و افزود: در تمام پنج منطقه جنوب تهران ، مراکزخدمات جامع و پایگاه های سلامت راه اندازی شده است و ارائه خدمت می شود و دراین مسیر نیاز به همکاری با اداره سلامت وتندرستی آموزش و پرورش برای شناسایی و معرفی این پایگاه ها به والدین دانش آموزان هستيم.
درادامه دکتر محسن ولد خانی کارشناس مسوول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت، گزارش کاملی از روند اجرای برنامه ارتقای سلامت دانش آموزان را ارائه کرد.
معاون تربیت بدنی، سلامت و تندرستی و کارشناس مسئول سلامت وتندرستی اداره آموزش وپرورش شهر تهران،  مراقبان سلامت مناطق 10، 16،11، 17و19 آموزش وپرورش و کارشناس مسئول وکارشناسان دهان و دندان معاونت و مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناس مسئول و کارشناسان نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت و مرکز بهداشت جنوب تهران نیز در این جلسه حضور داشتند و  در ژايان به همه شرکت کنندگان وعوامل اجرایی طرح لوح تقدیر ازطرف معاون بهداشت اهدا شد.
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی