محتوای خبری معاونت بهداشت

تقدیر از کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه و مسوول سمعی و بصری روابط عمومی

در مراسمی از آرزو چراغی کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت جنوب تهران و اسماعیل استاجی مسوول سمعی و بصری روابط عمومی معاونت بهداشت تقدیر شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، در مراسمی از کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت جنوب تهران و مسوول سمعی و بصری روابط عمومی معاونت بهداشت با حضور نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و دبیر کمیته فنی تولید رسانه این معاونت روز  چهارشنبه 8 آذر 96 تقدیر شد.
در این مراسم امینی از چراغی و استاجی در رابطه با همکاری در تهیه کلیپ تخم مرغ های دوست داشتنی تقدیر کرد.
توضیح اینکه کلیپ تخم مرغ های دوست داشتنی در واحد روابط عمومی معاونت بهداشت و با همکاری واحد بهبود تغذیه جامعه و واحد آموزش و ارتقای سلامت، به منظور بهبود و ارتقای سطح سواد سلامت جمعیت تحت پوشش دانشگاه تهیه شد.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی