محتوای خبری معاونت بهداشت

جلسه آموزشی واکسن اسپوتنیک وی در معاونت بهداشت

جلسه آموزش واکسن اسپوتنیک وی برای کارشناس مسئولان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مراکز تحت پوشش معاونت بهداشت برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت
آموزشی واکسن اسپوتنیک وی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز سه‌شنبه 28 بهمن 99 با حضور سید زهرا بیگم آقا میری مدیر گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس جلسه آموزشی واکسن اسپوتنیک وی برای کارشناس مسوولان سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر و ری در معاونت بهداشت برگزار شد.
آقامیری در ابتدای جلسه به لزوم ادامه فعالیت‌های جاری بر اساس سامانه سیب برای گروه هدف، با توجه به حساسیت گروه هدف در نوع جهش‌یافته ویروس تاکید کرد.
در ادامه توصیه شد آموزش‌ها به مدیران و کارشناسان سلامت آموزش‌وپرورش مناطق تحت پوشش نیز انتقال داده شود، سپس ام‌البنین فیروزآبادی کارشناس گروه سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس نکات مهم در استفاده از واکسن اسپوتنیک را بیان کرد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی