محتوای خبری معاونت بهداشت

جلسه توجیهی طرح بررسی سیاستهای باروری در ایران برگزار شد

جلسه توجیهی طرح بررسی سیاستهای باروری در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه توجیهی طرح بررسی سیاستهای باروری در ایران با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر مهرزاد ناصری مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت و دکتر عباس شوازی رییس موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور روز یکشنبه 25 تیر 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
در این جلسه، ضمن بازدید از مرکز پایش و ارزشیابی مراقبت های سلامت معاونت بهداشت دانشگاه، نسبت به امکان سنجی انجام مطالعه به روش نوین اقدام شد.
توضیح اینکه طرح سیاست های باروری در راستای سیاست های کلی جمعیت و به منظور بررسی رفتار و عقاید زنان در خصوص تشکیل خانواده و فرزندآوری در 5 استان کشور انجام خواهد شد.
دکتر حسینی و کارشناسان موئسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور، کارشناسان دفتر سلامت جمعیت خانواده ومدارس وزارت بهداشت، کارشناسان گروه سلامت خانواده و جمعیت و کارشناسان مرکز پایش و ارزشیابی مراقبت های سلامت معاونت بهداشت نیز در این جلسه حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی

ام البنین  فیروزآبادی