محتوای خبری معاونت بهداشت

جلسه مشترک مسوولین امور اداری و گسترش معاونت بهداشت برگزار شد

با تاکید بر جذب نیروهای کارآمد، جلسه هماهنگی مسوولین امور اداری و گسترش واحدهای تابعه معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در جذب نیروی تخصصی بهداشتی و درمانی با حضور دکتر کاظم رهنما معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه، راضیه اکبر شاهی رییس امور اداری معاونت بهداشت و  دکتر سعید معتمد رئیس گروه مدیریت شبکه معاونت بهداشت روز سه شنبه 27 تیر 96 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر رهنما در این جلسه بر جذب نیروهای کارآمد تاکید کرد.
در ادامه اکبر شاهی در مورد مراحل اجرایی جذب و بکارگیری نیرو توضیحاتی ارائه کرد و سپس دکتر معتمد نکاتی در خصوص مراحل برگزاری مناقصه و شرایط شرکت برنده مناقصه بیان کرد.
نحوه ی عملکرد مالی و پرداخت به شرکت نیز توسط صدیقه تقوی رییس امور حسابداری توضیح داده شد.
روسای امور اداری و مدیران گسترش شبکه های بهداشتی و درمانی اسلامشهر ، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران نیز در این جلسه حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی