محتوای خبری معاونت بهداشت

در راستای بازبینی فرآیند ارجاع مادران پر خطر

جلسه مشترک کارشناسان سلامت مادران حوزه بهداشت و درمان برگزار شد

جلسه مشترک کارشناسان سلامت مادران حوزه بهداشت و درمان در راستای بازبینی فرآیند ارجاع مادران پر خطر در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه مشترک کارشناسان حوزه بهداشت و درمان در راستای بازبینی فرآیند ارجاع مادران پر خطر با حضور دکتر مهرزاد ناصری مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت روز دوشنبه 11 بهمن 95 در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر ناصری در خصوص لزوم پیشگیری از وقوع مرگ مادر در مادران باردار و زایمان کننده پر خطر و بازبینی فرآیند ارجاع تاکید کرد.
در ادامه این جلسه فرم ارجاع، فرآیند ارجاع و پسخوراند و فرم گزارش مادران پر خطر پس از ترخیص از بیمارستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
توضیح اینکه در این جلسه کارشناس مسوولان بهداشت خانواده شبکه های بهداشت و درمان اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران،کارشناسان سلامت مادران شبکه های بهداشت و درمان اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب، کارشناس مادران معاونت بهداشت و درمان دانشگاه نیز حضور داشتند.
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی