محتوای خبری معاونت بهداشت

جلسه هماهنگی با ستاد هماهنگی شورایاری های شهرتهران برگزار شد

در راستای اجرای تفاهم نامه فیمابین معاونت بهداشت و ستاد هماهنگی شورایاری های شهر تهران، جلسه هماهنگی در معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه هماهنگی با ستاد هماهنگی شورایاری های شهرتهران در راستای اجرای تفاهم نامه فیمابین معاونت بهداشت و ستاد هماهنگی شورایاری های شهر تهران جلسه با حضور نجمه الملوک امینی کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت روز شنبه ۲۳ بهمن ۹۵ در این معاونت برگزار شد.
این جلسه درراستای اجرای تفاهم نامه فیمابین معاونت بهداشت دانشگاه با ستاد هماهنگی شورایاری های شهرتهران باهدف اجرای برنامه خودمراقبتی اجتماعی وارتقای سلامت محلات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزارشد.
تهیه لیست شورایاری های محلات به تفکیک مراکزخدمات جامع سلامت وابلاغ برای تشکیل شورای ارتقای سلامت از دستاوردهای این جلسه بود. همچنین با توجه به بسته خدمات سطح اول که دربین مردم اطلاع رسانی شده است ، مشکلات سلامت جامعه محورتوسط شورای ارتقای سلامت استخراج ومداخلات مناسب برای رفع آن طراحی واجرا شود.
توضیح اینکه دراین جلسه مدیران طرح وبرنامه مناطق، اجرای تفاهم نامه ها وروابط عمومی ستادهماهنگی شورایاری های شهر تهران، مدیرگروه آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارشناس مسوول آموزش و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز حضور داشتند.
 خبر: فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی