محتوای خبری معاونت بهداشت

دومین جلسه طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان تهران برگزار شد

دومین جلسه طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در معاونت بهداشت برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دومین جلسه طرح تقسیم کار ملی برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استان تهران با محوریت پیشگیری از خودکشی با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سیاوش شهریور مدیر کل دفتر امور فرهنگی اجتماعی استانداری تهران و میثم مجاهد اکباتانی دبیر ستاد طرح تقسیم کار ملی در استانداری، روز چهارشنبه 20 بهمن 95 در این معاونت برگزار شد.
در این جلسه، سازمان های متبوع به گزارش فعالیت های سازمانی در راستای کاهش آمار خودکشی در استان تهران پرداختند.
توضیح اینکه نمایندگان تام الاختیار سازمان ها و نهادهای دولتی و اجرایی از جمله سازمان پزشکی قانونی استان تهران، بهزیستی استان، اورژانس تهران، اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری، سازمان تبلیغات اسلامی، جمعیت هلال احمر استان، اداره کل ورزش و جوانان، سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی، اداره کل سلامت شهرداری و سازمان جهاد کشاورزی از حاضرین این جلسه بودند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی