محتوای خبری معاونت بهداشت

سمپوزیوم بین‌المللی سلامت روان به مناسبت هفته سلامت روان برگزار شد

دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه در سمپوزیوم بین‌المللی سلامت روان شرکت کرد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت ,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز شنبه 17 مهر 1400 سمپوزیوم بین‌المللی سلامت روان به همت مرکز مشاوره معاونت دانشجویی دانشگاه تهران با همکاری دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت روان برگزار شد.
دکتر اولیائی منش معاون بهداشت، ضمن ارایه بیانیه سازمان جهانی بهداشت در مورد روز جهانی سلامت روان، برنامه‌های ملی سلامت روان که در حال اجرا در دانشگاه علوم پزشکی تهران است را تشریح کرد، همچنین به معرفی برنامه یکپارچه سلامت روانی و مراقبت اجتماعی ایرانیان (سامان) که در چهار منطقه تحت پوشش این دانشگاه عملیاتی شده است، اشاره کرد.
این سمپوزیوم با حضور سخنرانان داخلی و خارجی و با محوریت شعار هفته سلامت روان:سلامت روان برای همه: بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم» برگزار شد و آخرین اطلاعات، یافته‌ها و چالش‌ها درباره سلامت روان موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی