محتوای خبری معاونت بهداشت

با حضور معاون بهداشت دانشگاه

سومین روز از هفته اول برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی برگزار شد

سومین روز از هفته اول برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی قطب شمال مرکز کشور برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سومین روز از هفته اول برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی قطب شمال مرکز کشور، روز چهارشنبه 5 آبان 95 با حضور دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد .
دکتر شریعتی در مورد برنامه پزشک خانواده و اصلاحات در ساختار بهداشتی سخنرانی و در ادامه تصریح کرد: انجام اصلاحات در نظام سلامت آسان نیست، اما غیر ممکن هم نیست. برای ایجاد اصلاحات، اهداف و ارزشها باید شفاف باشد و براساس برنامه ریزی و با آگاهی کامل اقدام شود. برای انجام اصلاحات در نظام سلامت، اخلاقیات باید در متن تمام امور قرار گیرد.
وی در ادامه تاکید کرد: برای شروع اصلاحات و سیاستگذاری نباید نظام سلامت را هدف قرار داد، نظام سلامت وسیله است و برای ارائه خدمات بهداشتی باید به سلامت توجه کرد نه به نظام سلامت و در این میان باید از توجه صرف به نظام سلامت پرهیز شود.
در ادامه این نشست، دکتر اردشیر خسروی و دکتر پورآرام از اعضای هیئت علمی دانشگاه به ترتیب پیرامون مدیریت داده های سلامت و مدیریت امنیت تغذیه و بهبود تغذیه جامعه سخنرانی کردند.
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی