محتوای خبری معاونت بهداشت

با حضور وزرای بهداشت و آموزش و پرورش

مرحله دوم وارنیش فلورایدتراپی افتتاح شد

مرحله دوم وارنیش فلورایدتراپی در مدرسه ابتدایی حضرت مهدی افتتاح شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، مرحله دوم وارنیش فلوراید تراپی درمدرسه ابتدایی حضرت مهدی، روز چهارشنبه 23 فروردین 96 با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، دکتر دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش، دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر جعفریان رییس دانشگاه و دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه افتتاح شد.
دکتر هاشمی وزیر بهداشت بر تاثیر وارنیش فلوراید بر افزایش مقاومت دندانها در دانش آموزان و کاهش پوسیدگی تاکید کرد و گفت: حدود هفت میلیون دانش آموز در حدود 64 هزار مدرسه در طی سال 94 و 95 هر شش ماه یک بارچهار مرتبه تحت انجام وارنیش فلوراید قرار گرفته اند.
دکتر دانش آشتیانی وزیر آموزش وپرورش نیز در مورد مزایای تفاهم نامه ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان میان دو وزارتخانه گفت.
پس از اهدای بسته های بهداشتی دهان ودندان تهیه شده توسط معاونت بهداشت علوم پزشکی تهران به صورت نمادین به دانش آموزان، وزرای بهداشت و آموزش و پرورش مرحله دوم وارنیش فلوراید را افتتاح و از روند انجام وارنیش فلوراید بازدید کردند.
توضیح اینکه در این مراسم، دکتر سعید تاملی و دکتر کاظم رهنما به ترتیب معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، مدیران شبکه های بهداشت و درمان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران، کارشناس مسوولان سلامت دهان و دندان و سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس نیز حضور داشتند.
خبر: فیروزآبادی
عکس: اسماعیل استاجی