محتوای خبری معاونت بهداشت

مشارکت معاونت بهداشت دانشگاه در برگزاری اردوی آموزشی-جهادی جهادگران بشاگرد

سومین روز اردوی آموزشی –جهادی جهادگران بشاگرد با مشارکت معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، روز دوشنبه چهارم شهریورماه 1398 و در سومین روز اردوی آموزشی-جهادی جهادگران شهید حججی منطقه محروم بشاگرد، جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه، موضوعات بهداشتی ازجمله خودمراقبتی، سفیر سلامت دانش‌آموزی، سلامت روان، سلامت خانواده، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و سلامت محیط را به جهادگران آموزش دادند.
همچنین در مراسم افتتاحیه اردو که روز شنبه دوم شهریور 1398 برگزار شد، دکتر سعید تأملی قائم‌مقام و معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه، در جمع جهادگران و کارشناسان معاونت بهداشت حاضر در کارگاه، ضمن اشاره به نقش مهم فعالیت¬های جهادی در ارتقای شاخص¬های سلامت و توسعه کشور به‌ویژه در مناطق محروم، برای جهادگران آرزوی موفقیت کرد.
اردوی آموزشی-جهادی جهادگران منطقه محروم بشاگرد سیستان و بلوچستان به مدت سه روز از دوم تا چهارم شهریور سال جاری به همت بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه و با همکاری گروه¬های مدیریت بیماری¬های واگیر، بیماری¬های غیر واگیر، آموزش و ارتقای سلامت، سلامت محیط، سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در محل ساختمان شفا برگزار شد.

خبر: زهرا نیکو سرشت

اسماعیل  استاجی