محتوای خبری معاونت بهداشت

نوآوری و اجرای مجازی کلاس‌های آمادگی زایمان برای مادران باردار تحت پوشش دانشگاه در معاونت بهداشت

گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت، جلسه مجازی هماهنگی کلاس‌های آمادگی برای زایمان را برگزار کرد.

نوآوری و اجرای مجازی کلاس های آمادگی زایمان برای مادران باردار تحت پوشش دانشگاه در معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، با حضور مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، کارشناسان سلامت مادران، کارشناسان مسئول واحد بهداشت خانواده، کارشناسان سلامت مادران شبکه‌های بهداشت و درمان و مربیان آمادگی برای زایمان روز شنبه 27 اردیبهشت 99 جلسه مجازی هماهنگی کلاس‌های آمادگی برای زایمان در معاونت بهداشت برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نرجس توکلی کیا، مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس ضمن بیان خیرمقدم از تلاش و کوشش همه کارشناسان سلامت مادران و مربیان آمادگی برای زایمان جهت راه‌اندازی و تداوم کلاس‌ها به‌صورت مجازی تقدیر و تشکر کرد.
سپس زینب محقق کارشناس سلامت مادران معاونت بهداشت اعلام کرد تاکنون بیش از 400 مادر باردار در این کلاس‌ها شرکت کردند؛ وی همچنین در مورد برگزاری باکیفیت کلاس‌ها، فراهم آوردن فرصت پرسش و پاسخ برای مادران باردار و تأکید بر اجرای کلاس‌ها منطبق برکوریکولوم های صادره از وزارت بهداشت و درمان توضیحاتی داد.
همچنین اعظم السادات نیاکان کارشناس مسئول سلامت مادران معاونت بهداشت به نکات مربوط به نحوه پایش و ارزشیابی کلاس‌ها و مربیان و نظرخواهی از مادران اشاره کرد.
در پایان جلسه، کارشناسان سلامت مادران معاونت بهداشت به پرسش‌های افراد حاضر در جلسه پاسخ دادند.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی