محتوای خبری معاونت بهداشت

هفته سوم برنامه فلوشیپ مدیران شبکه های بهداشتی درمانی قطب تهران آغاز شد

هفته سوم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی قطب شمال مرکز کشور در دانشکده بهداشت برگزار می شود.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، هفته سوم از مرحله ششم برنامه فلوشیپ شبکه بهداشتی و درمانی از17 تا 19 آبان 95 در محل دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار می شود.
در روز دوم این برنامه، دکتر الهام شکیبازاده از اعضای هیئت علمی دانشگاه به ضرورت فرآیند صحیح حل مساله در برنامه های مدیریتی و چگونگی تصمیم گیری سریع و صحیح در مسایل پیش روی هر سازمان پرداخت و در ادامه تاکید کرد: حل مسئله یک فرآیند با رویکرد مثبت و بخش مهمی از تفکر است و در فرآیند حل مسئله باید نتایج را بصورت مستند مکتوب کنیم تا دسترسی به تجربیات فراهم باشد. یکی از ابزارهای قدرت در فرآیند حل مسئله قدرت خلاقیت و نوآوری است تا بتوان به راه حلی مناسب برای حل مشکل رسید.
دکتر شکیبازاده قدم اول در فرآیند حل مسئله موفقیت آمیز را رسیدن به این ادراک که «من می توانم مشکل را حل کنم» دانست.
در ادامه این نشست، دکتر مصدق راد و دکتر قدسی از اعضای هیئت علمی دانشگاه به ترتیب در مورد ارتباطات و مدیریت تعارض و مباحث عملی کار با نرم افزار Endnot سخنرانی کردند.
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی