محتوای خبری معاونت بهداشت

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت ۱۵ اردیبهشت روز جهانی ماما

دکتر علیرضا دلاوری در پیامی 15 اردیبهشت روز جهانی ماما را به همکاران ارزشمند و گرانقدر ماما در تمامی حوزه‌های بهداشت و سلامت تبریک گفت.

دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت متن پیام معاون بهداشت به شرح ذیل است:
فرارسیدن ۱۵ اردیبهشت‌ماه یادآور تلاش‌های بی‌دریغ همکاران ارزشمند و گرانقدر ماما در تمامی حوزه‌های بهداشت و سلامت بوده و هست، همکارانی که عاشقانه و دلسوزانه در تمام ساعات شبانه‌روز در خط اول مقابله با بیماری‌ها و حفظ سلامت تمامی گروه‌های سنی قرار داشته و دارند خصوصا در شرایط خطیر فعلی که کشور با همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ روبروست. نقش موثر شما همکاران گرامی در پیشگیری و درمان این بیماری بیش‌ازپیش احساس می‌شود.
عزیزان و حافظان حوزه سلامت، روز ماما تنها یک روز نیست بلکه همه روزهای سال متعلق به شما عزیزان پرتلاش است و من به‌نوبه خود سپاسگزار شما بوده و ضمن تبریک این روز برای همگی آرزوی سلامت و موفقیت دارم.
دکتر علیرضا دلاوری
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران