محتوای خبری معاونت بهداشت

پیام تسلیت معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت شهادت جانباز سرافراز اسرافیل نیکوکار

معاون بهداشت دانشگاه در پیامی شهادت جانباز سرافراز اسرافیل نیکوکار را به خانواده معزز این شهید بزرگوار تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر محمد شریعتی معاون بهداشت دانشگاه در پیامی شهادت جانباز سرافراز اسرافیل نیکوکار، پدر گرامی جناب آقای مهرداد نیکوکار رئیس امور مالی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر را تسلیت گفت.
متن این پیام به شرح ذیل است:

ولا تحْسبنّ الّذين قتلواْ في سبيل اللّه أمْواتًا بلْ أحْياء عند ربّهمْ يرْزقون
هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده ‏اند مرده مپندار بلكه زنده‏ اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى شوند.

جناب آقای مهرداد نیکوکار
رئیس محترم امور مالی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

بی شک شهادت اوج منتهای آرمان همه پیامبران و اولیاء خداست و شهدا مهاجران و دلاور مردانی از قبیله نورند که در نبرد با ظلمت به دشت روشنایی هجرت نمودند تا چونان ستاره هدایتگر همگان به سوی سعادت جاوید باشند.
شهادت پدرگرامیتان، جانباز سرافراز اسرافیل نیکوکار را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و ضمن ارج نهادن به مقام شامخ آن شهید بزرگوار، از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده به معراج ، همنشینی با سید الشهداء(ع) و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

دکتر محمد شریعتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران/ق